15. tammikuuta 2016

Hiivakoira suosittelee osa 2: Maitohappobakteerit

Maitohappobakteerit ovat jokaiselle hiivakoiran omistajalle tuttu juttu. Niitä syötetään reippaalla kädellä ja toivotaan, että edes osa niistä pääsee suolistoon asti vaikuttamaan sinne, minne pitääkin. Markkinoilla on monenlaisia maitohappobakteereita, mutta mikä olisi hyvä vaihtoehto omalle koiralle?

Biolatte Original
Biolatten oma kuningastuote, se "aito ja alkuperäinen". Sisältää 5 eri maitohappobakteerikantaa, mutta on maltodekstriinipohjainen, eli ei välttämättä sovellu peruna- tai maissiallergisille.
Hinta: 19,90€/60 kapselia

Biolatte Original-L
Sisältää 12 miljardia maitohappobakteeria vuorokausiannoksessa, helposti veteen liukeneva jauhe. Glukoosipohjainen, joten ei sovellu hiivakoiralle.
Hinta: 24,50€/60g

Biolatte Boulardii
Perunasta hiivaoireita saavalle sopimaton hiivavalmiste, sisältää maltodekstriinia. Tutkimuksien mukaan kestää enemmän vatsahappoja kuin normaalit maitohappobakteerit.
Hinta: 34,95€/60 kapselia

Biolatte 4 legs
Isojen koiratalouksien suosikki, kertaostoksena toki hieman lompakkoa kirpaiseva. Jauhemuodossa, mutta ei sovellu peruna- tai maissiallergisille.
Hinta: 49,90€/450g

Bioteekin Probiootti Comp
Sisältää neljä tutkittua maitohappobakteerikantaa sekä glutamiinia ja biotiinia. Ei sisällä maltodekstriiniä.
Hinta: 26,90€/80 kapselia

Colon Clear
Yhdessä kapselissa 3 miljardia maitohappobakteeria. Sisällysluettelo hieman epäselvä, joten ei välttämättä pahimmille hiivailijoille.
Hinta: 13,90€/60 kapselia

ProbiNMage
Kasvipohjaisessa kapselissa 10 miljardia maitohappobakteeria, eli erittäin tehokas mhb-valmiste.
Hinta: 18,90€/40 kapselia

Puhdas+ caps Saccharomyces boulardii
Kotimainen valmiste, jossa vegekapseli. Ei piilotettuja täyteaineita, säilöntäaineita, pintakäsittelyaineita, keinotekoisia väri- tai makeutusaineita tai magnesiumstearaattia.
Hinta: 11,50€/30 kapselia

Lacto Seven
Kaksoispäällysteinen maitohappobakteerivalmiste, joka sisältää 7 eri maitohapponbakteerikantaa. Kylmäkuivattu.
Hinta: 17,90€/100 tablettia

Optisana Lacto 8
Lidlin myymä maitohappobakteerivalmiste, sopii maissi- ja peruna-allergisille koirille. Yhdessä kapselissa miljardi maitohappobakteeria.
Hinta: 3,84€/30 kapselia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti